fredag 14. juni 2013

Caesarsalat med krydrede kyllingboller

Ingredienser caesarsalat:
1 pose babysalat-blanding
Crispisalat
Krutonger
Parmesan
Caesar-dressing
2 egg

Ingredienser kyllingboller:
400 gr. kyllingkjøttdeig
1 løk
Ca. 1/3-1/2 chilli etter smak
1 ts ingefær-puré fra glass, evt fersk ingefær
1 ts koriander
1 ts gurkemeie
1 ts kumin
3-4 ss. griljermel
Litt olje til steking, for eksempel rapsolje

Kyllingboller:
1.Lag kyllingboller ved å ha alle ingredienser i en bolle og bruk stavmikser for å lage en passe fin farse.
2. Form deretter kyllingfarsen til boller med to spiseskjeer og stek på middels varme i litt olje.

Salaten:
1. Kok opp vann i en liten kjele og ha i eggene. Eggene skal kokes i ca. 9 minutter.
2. Vask og tørk salaten og skjær den i passe store biter.
3. Ha oppi krutonger, del eggene og tilsett disse i salaten.
4. Riv rikelig med parmesan, og bland inn caesardressingen.

Server deretter salaten med kyllingbollene ved siden av. Kyllingbollene kan gjerne være lunkne ved servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar