fredag 14. juni 2013

Pastasalat med tunfisk

Ingredienser tunfiskblanding:
1 1/2 bokser tunfisk
2-3 soltørkede tomater
en god neve fersk basilikum
2 ss kapers
Rikelig med olivenolje
Salt og pepper

Ingredienser salat:
Pasta
1-2 ss terninger av fetaost
2 sjalottløk
ca. 10 cherrytomater
1 pakke babyspinat
pinjekjerner

1. Kok opp vann til pastaen og ha oppi rikelig med salt i vannet. Kok deretter pastaen til den er fremdeles litt al dente. Når pastaen er ferdigkokt skyll pastaen med kaldt vann og la den stå og kjøle seg ned.

2. Imens lages tunfisk-blandingen. Soltørkede tomater og basilikum skal være finhakket, og alt blandes i en liten bolle.

3. Skjær opp sjalottløk i tynne, tynne skiver og del cherrytomater i to.

4. Bland til slutt alle ingrediensene i en bolle og server.

Smaker nydelig på varme sommerkvelder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar