søndag 16. juni 2013

Lammekebab med myntedressing

Ingredienser lammekebab:
600 gram lammekjøttdeig
1 egg
2-3 ss tomatpuré eller tomatsaus
3 ss griljermel
1 løk
3 fedd hvitløk
2 ts paprikapulver
rikelig med finhakket, frisk persille
rikelig med finhakket, frisk mynte
1,5 ts salt
pepper

Ingredienser myntedressing:
1 beger matyoghurt
3 ss finhakket, frisk mynte
2 fedd hvitløk
salt og pepper

1. Finhakk løk og hvitløk, og bland alle ingredienser godt i en bakebolle med stavmikser. Sett farsen gjerne i kjøleskapet i en times tid for at smakene skal sette seg bedre.

2. Form lammefarsen rundt 6 spyd og stek på grillen. Pensle med olje underveis.

3. Bland alle ingrediensene for myntedressingen og la stå kaldt en times tid før servering.

Server med for eksempel en hjemmelaget potetsalat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar