tirsdag 22. juli 2014

Fylte kyllingbryst med norsk sveitser og skinke

Ingredienser:

  • 2 kyllingbryst
  • 4 skiver norsk sveitser, vellagret
  • 2 skiver skinke
  • dijonsennep
  • 2-3 ss griljermel
  • 1 ts paprika
  • salt
  • pepper
  • litt smør til steking

1. Del kyllingbrystene nesten i to på den flate siden, og brett ut på plastfolie.

2. Bank kyllingbrystene flate med en biffklubbe.

3. Smør på litt dijonsennep og legg osten og skinken på den ene halvparten av kyllingbrystet. Klem deretter kyllingbrystet sammen.

4. Bland griljermel med krydderet i en bolle og vend kyllingbrystene godt i blandingen. Trykk gjerne kyllingbrystene godt nedi, så griljermelet fester seg.

5. Stek kyllingen på middels varme i litt smør og server med salat og stekte poteter eller potetmos.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar