tirsdag 11. november 2014

Enchiladas

Ingredienser:

  • 1 rød paprika
  • 1 løk
  • 400 gram kjøttdeig
  • 2 dl Chilimania glaze
  • Frisk koriander
  • 4 vårløk
  • 1 boks tomatbønner uten tomatsaus
  • 6 tortillas
  • 150 gram ost
  • 1,5 dl rømme
  • 1 ts tabasco
  • Saften av 1/2 lime
  • 0,3 ts sukker

1. Skjær paprika og løk i strimler og begynn å steke på middels høy varme.
2. Ha kjøttdeigen i pannen og tilsett glazen når kjøttdeigen er gjennomstekt.
3. Renn av tomatsausen fra bønnene og tilsett disse i stekepannen sammen med litt finhakket koriander.
4. Finhakk vårløken i tynne skiver.
5. Ta en tortilla og fyll med en toppet serveringsskje med kjøttsaus og topp den med finhakket vårløk. Brett tortillaen sammen og legg den i en ildfast form. Gjenta med alle tortillaer.
6. Ta resten av kjøttsausen og legg over tortillaene og topp med revet ost.
7. Stekes i ovnen på 200 grader i 10 minutter.

Rømmedressing:

Bland rømme, tabasco, lime og sukker og la stå i 30 minutter før servering.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar